Destinations List I Wish to Visit

Do you have destinations list you wish you can visit with you spouse someday? If you don’t, why not listing it from now?

Today, I chatted with Wipie. We were talking about the importance of working hard and of course playing hard. I was intrigued by her story that she and Camat already wrote-off 4 out of 50 destinations they wish to visit.  Definitely, Ogi and I also have several places that I wish to be there, however I never write them down in a list. I think it will be very cool to have them all in a list.

Last weekend, when buying rings, Ogi and I talked with the seller. He’s from Bukitinggi. I heard from my friend that it is a beautiful city and I really want to go there. He urged us to go there for honeymoon. Since we already have another plan for it, maybe we will visit that cool-calm city next year.

Once talking with Ogi, we discussed about managing our money in the future. We commit that we want to allocate money for leisure purpose:)) We are encouraged to do so after watching a tv show discussing about managing money smartly. What appeals us much that it’s not a sin to “waste” our money for leisure. I mean, we don’t have to put it in last priority, let say. Hehehe..I’m just happy to have a really nice justification in that show. And the next thing now is listing the places:)

15 thoughts on “Destinations List I Wish to Visit

  1. aku dan kekasih menggambar satu peta perjalanan. kota tujuan bernama KEBERSAMAAN. untuk menuju kesana kami akan melewati banyak kota, pantai, gunung, sungai, atau padang tandus. kadang bisa bernama Bali, Phuket, Magetan, Jogja, Manado, Kathmandu, Pulau Bintan, atau Karibia. kami datang tanpa melihat daftar karena titik KEBERSAMAAN bisa dicapai dari mana saja. dari perjalanan itulah kami belajar apa itu KEBERSAMAAN…(ciyeeeeeh…hihihi…sejujurnya aku bingung mau comment apa, too many places….hihihihi) – working smart travelling hard-

  2. @ okky…iyyaaa…ini lagi sedang mebuat list tempat2 yang akan dikunjungi. Banyak tempat sih, sekarang harus pinter ngatru2 duitnya:).
    Phuket oke Ky. Hopefully can be scheduled in the near time. Tapi kalo bisa gratisan, pas kalo lagi tugas ke sana. Pas kmrn ke Cebu..nyesel juga gak nikah cepet:P

  3. I’ll make it a little easier for you by adding Boston, Massachusetts, US in the list. It’s so close to NY -Hollywood, white house,etc and you can visit Museum of Fine Arts, Symphony Hall, the Isabella Stewart Gardner Museum, Boston Public Library, Fenway Park, Harvard, Boston Univ, Northeastern Univ, Tuft Univ, and ouh..me :D yaa..yaa..yaa..

  4. Gak tau niy Sas, besok smpt k Lombok pa gak. Habisnya ga bisa cuti lama,hehe. Iya, mari kunjungi tmpt wisata d indonesia. Bnyk bgt lho yg bagus, tp gak tergarap

  5. pantai teluknya ya di teluk kendari thea…
    trus kita bisa nongkrong di pinggir pantai sambil nikmatin pisang epek
    wew….enyak enyak enyak…

  6. Jangan lupa masukin London dan sekitarnya ke dalam list ^-^, dan delete Mumbai dari sana :( Taj Mahal? Mending sekalian ke Jaiphur – Rajasthan aja deh.. *yang masih geuleuh cuma bisa liat Taj Mahal dari belakang gara-gara.. banjir :( (

  7. @ Anwar…London dah dalam daftar kok Wank…tapi blom tau bisa kesampean k sana pa gak:D
    Taj Mahal juga pengen…tapi gak mau k Delhi, denger2 banyak monyet di jalanan…bener ga siy Wank???

  8. Kalo di Delhi-nya sendiri sih kurang tau ya (cuma numpang lewat soalnya). Tapi yang jelas kalo dari Delhi menuju Taj Mahal, itu di beberapa titik memang banyak. Dan mending jangan coba-coba foto tuh monyet deh, bisa-bisa kena “picture money” (yup, itu sebutan mereka untuk nagih kita untuk sekedar mengarahkan kamera ke monyet.. dengan maksa pula). Dan pastikan aja jendela tertutup, tu monyet main loncat aja… syereemm… Yang jelas di mana-mana banyak sapi tanpa tuan.. *Btw, Harrods lagi Sale lhoo… :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>